Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 21 лютого

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 21 лютого

Минулої доби під артилерійськими та мінометними ударами окупантів опинилися щонайменш 20 населених пунктів Харківської області, зокрема: Синьківка, Дворічна, Іванівка та інші.

Авіаударів російські окупанти завдали по населеним пунктам Грачівка, Чугунівка, Федорівка, Піщане, Катеринівка та інші.

Сьогодні близько опівночі в селі Липці Харківського району обстріляно садове товариство та один автомобіль. Без постраждалих.

О 20:50 був обстріл селища міського типу Козача Лопань Дергачівського району. Влучання в околицях. Руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Близько 16:50 в селі Петропавлівка Куп’янського району в цивільну автівку влучив ворожий дрон-камікадзе. Двоє чоловіків 38 та 50 років, робітники місцевої ферми, загинули на місці. 48-річна дружина останнього з пораненнями була доставлена в медичний заклад.

Близько 16:00 в селі Черкаські Тишки Харківського району внаслідок обстрілу пошкоджене садове товариство. Горів 2-поверховий будинок. Без постраждалих.

О 13:10 був обстріл КАБом села Глушківка Куп‘янського району. Пошкоджено приватне домоволодіння. Також зруйновано житловий будинок та два сусідні будинки пошкоджені. Без постраждалих.

Біля 11:20 в ході обстрілу села Липці Харківського району ворог обстріляв три приватні домоволодіння. Постраждалих не зафіксовано.

О 9:45 ворог здійснив обстріл села Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні будинки, господарчу споруду, літню кухню. Постраждалих не зафіксовано.

О 7:24 обстріл села Федорівка Куп’янський району. Влучання КАБ на територію приватного сільгосппідприємства. Без постраждалих.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. Протягом доби на зведені групи вибухотехніків провели розмінування 12,74 га території. Виявили та знищили 268 вибухонебезпечних предметів.

«Протягом доби противник двічі проводив наступальні дії в районі Синьківки. Без успіхів для нього», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.