Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Продовжується наповнення системи «Кадровий резерв Фонду державного майна України»

Продовжується наповнення системи «Кадровий резерв Фонду державного майна України»

Фондом державного майна України для підбору персоналу на посади директорів державних підприємств з метою забезпечення ефективного управління цими підприємствами розроблена система «Кадровий резерв ФДМУ».

Наразі продовжується формування та наповнення Кадрового резерву на керівні посади у державних підприємствах та акціонерних товариствах різного галузевого спрямування, які знаходяться в управлінні Фонду державного майна у всіх областях України.

Система дозволяє провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади державних підприємств та швидко знайти кваліфікованого кандидата на вакантну посаду директора державного підприємства у разі необхідності.

Участь у системі Кадрового резерву надає кандидатам можливість встановлювати зв'язки та мережі контактів з іншими кваліфікованими фахівцями, керівниками та експертами. Прозорість та об'єктивність відбору кандидатів сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення директорів.

«Якщо ви маєте навички кризового менеджменту, здатність управляти змінами, комунікабельність, лідерські навички в команді, вміння приймати ефективні рішення, долучайтеся до кадрового резерву ФДМУ за посиланням», – повідомляють у регіональному відділенні Фонду.

Контакти в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Харківській області: (057)700-77-73 - приймальня; (057)700-76-44 - сектор управління корпоративними правами.