Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з Каразінською школою бізнесу

Харківська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з Каразінською школою бізнесу

Документ підписали 15 лютого під час чергового засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність».

Як зазначив заступник начальника ХОВА Євген Іванов, Меморандум про співпрацю з Навчально-науковим інститутом «Каразінська школа бізнесу» сприятиме професійному навчанню співробітників обладміністрації.

«Найближчим часом проведемо круглий стіл спільно з Каразінською школою бізнесу, аби обговорити актуальні питання регіону. Будемо розбудовувати діалог, зокрема, проговоримо навчання по роботі з тендерними закупівлями», – сказав Євген Іванов.

Також начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції ХОВА Костянтин Ісаєв доповів про моніторинг стану подання декларацій за 2021-2022 роки посадовими особами обладміністрації. 

«Згідно зі змінами до закону про відновлення декларування до 31 січня 2024 року державним службовцям необхідно було подати декларацію за 2021-2022 роки. Відповідно до порядку ми мали повідомити про тих, хто порушив терміни подання декларації або не подав їх взагалі. Усі фахівці, що працюють наразі в ОВА, подали декларації», – прокоментував Костянтин Ісаєв. 

Він нагадав, що декларування за 2023 рік необхідно подати до 31 березня 2024 року включно.

Окрім того, під час засідання обговорили доцільність залучення інженерів-консультантів до реалізації проєктів з капітального ремонту та реконструкції мостів на автомобільних дорогах загального користування державного значення у Харківській області. Також розглянули стан проведення публічних закупівель Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської ОВА.