Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав колектив Каразінського з 219-тою річницею від дня урочистого відкриття університету

Олег Синєгубов привітав колектив Каразінського з 219-тою річницею від дня урочистого відкриття університету

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вручив подяки та почесні грамоти працівникам Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна на честь 219-ої річниці відкриття закладу.

На початку заходу від подякував університетській спільноті за активну участь в проєктах, які пілотуються на Харківщині: Центр ветеранського розвитку та соціально-психологічна реабілітація за Всеукраїнською програмою ментального здоров'я «Ти як?», ініційованою першою леді України Оленою Зеленською.

«У 2022-му під постійними обстрілами окупантів намагалися зберегти кадри та приміщення, а вже в 2023-му – вийшли на довоєнні показники вступників. Це, безперечно, заслуга всього колективу! Дуже важливо, щоб університет як символ міста Харків, як символ Харківської області, як символ науки України зберіг свої лідерські позиції, зокрема, у всіх міжнародних програмах», – звернувся до присутніх Олег Синєгубов.

Так, почесними грамотами нагородили доцентку кафедри конституційного і муніципального права юридичного факультету Ганну Зубенко, доцентку кафедри прикладної психології факультету психології, регіональну координаторку Всеукраїнської програми ментального здоров’я Лілію Зотову, директорку центру професійного розвитку управлінських кадрів ННІ «Інститут державного правління» Аліну Черноіваненко. 

Подяку начальника ХОВА оголосили доцентці кафедри туристичного бізнесу та країнознавства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Поліні Подлепіній та провідну фахівчиню навчального відділу Наталії Молчановій.

«Каразінський університет – це завжди осередок національної свідомості. Саме тут у 1906 році було вперше виголошено лекцію українською мовою. Студентство університету ще на початку минулого століття вживало гасло: «Слава Україні!». Каразінський університет – це осередок розвитку сильних, вільних, сміливих культурних  і освічених людей», – зазначила ректорка ХНУ імені В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська.