Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині перевіряють тендерні закупівлі

На Харківщині перевіряють тендерні закупівлі

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Харківській області під головуванням її очільника – заступника начальника ХОВА Євгена Іванова.

В межах засідання обговорили проведення публічних закупівель Департаментом цивільного захисту Харківської ОВА у 2023 році. Загалом було проведено 4 тендерні закупівлі, що стосувалися послуг з налагодження роботи систем оповіщення, матеріально-технічного забезпечення, придбання палива та оплати послуг з електропостачання.

«При проведенні тендерних процедур грубих порушень виявлено не було. Крім того, проведено навчання фахового працівника Департаменту задля підвищення ефективності та точності роботи з закупівлями», - зазначив Євген Іванов.

Голова БО «Координаційний гуманітарний центр» Євген Коляда розповів про роботу чат-боту «Прозорість». За останній тиждень до нього надійшло 4 звернення від представників благодійних фондів. Одне з них стосувалося порушення співпраці між благодійниками та одним з медзакладів області.

На засіданні прийняли рішення долучити директора профільного Департаменту та представників керівництва лікарні задля розв'язання питання.