Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Богодухові провели консультаційну зустріч для ветеранів, військовослужбовців та членів їхніх сімей

У Богодухові провели консультаційну зустріч для ветеранів, військовослужбовців та членів їхніх сімей

Для захисників та захисниць, членів їхніх сімей, на постійній основі надається консультаційна допомога у громадах Харківщини.

Так, 18 січня у Богодухові розглянули актуальні питання в сфері соціального захисту, отримання пільг та пенсійних виплат, працевлаштування та зайнятості.

Участь у зустрічі з понад 20 ветеранами та членами їхніх сімей взяли спеціалісти Департаменту соціального захисту населення та Управління у справах ветеранів Харківської ОВА. Також до обговорення долучилися фахівці Харківського обласного центру зайнятості, ГУ Пенсійного фонду України в області. Окрім того, були присутні представники Богодухівської, Валківської, Краснокутської, Золочівської та Коломацької територіальних громад.

Як зазначила в.о. директора Департаменту соціального захисту населення Харківської ОВА Тетяна Печура, подібні зустрічі заплановано проводити й в інших громадах області.

Також вона презентувала комплексну Програму підтримки захисників і захисниць України та членів їхніх сімей в Харківській області на 2024 – 2028 роки. На реалізацію цих заходів з обласного бюджету цьогоріч передбачено 108,5 мільйона гривень.