Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Посилюємо підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії – Олег Синєгубов

Посилюємо підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії – Олег Синєгубов

Стан розгортання Пунктів Незламності обговорили під час апаратної наради 16 січня, яка відбулася під керівництвом начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загалом на сьогодні у Харківській області розгорнуто 923 Пункти Незламності, з яких функціонує 897. У готовності до відкриття ще 26 Пунктів Незламності. 

«Зокрема, враховуючи погодні умови і воєнні виклики, цілодобово функціонують 149 Пунктів Незламності, 748 – за графіками. Усі служби працюють у штатному режимі, ситуація повністю контролюється», – зазначив Олег Синєгубов.

Усі Пункти Незламності забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву населення. Загалом з початку відкриття Пунктів Незламності їх відвідало понад 210 тисяч громадян, зокрема, з жовтня 2023 року до сьогодні – 36 294 жителі. 

«Також за останні тижні передано 9 терміналів супутникового зв’язку Starlink для Пунктів Незламності Куп’янської міської військової адміністрації для забезпечення громадян послугами Інтернет», – сказав директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол.