Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародні партнери продовжують допомагати усувати наслідки ворожих обстрілів по Харківщині

Міжнародні партнери продовжують допомагати усувати наслідки ворожих обстрілів по Харківщині

Про це йшлося під час засідання заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова з представниками Фонду «Партнерство за сильну Україну», який впроваджується компанією Chemonics International Inc.

Команда Фонду одна з перших долучилася до усунення наслідків ворожих ударів по середмістю Харкова, які сталися наприкінці грудня та на початку січня. Партнери продовжать допомагати будматеріалами для першочергового ремонту в пошкоджених адмінбудівлях, закладах освіти та охорони здоров’я. 

«Дякуємо за увагу та допомогу Харківщині в цих напрямках. Робота з усунення наслідків ворожих обстрілів по середмістю обласного центру триває, в тому числі за підтримки інших регіонів країни та волонтерів. Продовжуємо працювати на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», - зазначив Євген Іванов. 

Також під час зустрічі обговорили підтримку проєктів, націлених на посилення безпекової ситуації на деокупованих територіях Харківщини. Так, представники Фонду «Партнерство за сильну Україну» бажають допомогти правоохоронцям Харківщини, зокрема підтримати проєкт «Поліцейський офіцер громади». Пілотною стане Ізюмська міська територіальна громада.

«Для нас важливо, аби правоохоронці на деокупованих територіях продовжували свою ефективну роботу, захищаючи цивільне населення. Збиратимемо потребу та готові допомогти з матеріально-технічним забезпеченням. Наприклад автомобілями, тепловізорами, камерами відеоспостереження, технікою для оснащення робочого простору тощо», - зазначив спеціаліст із питань безпеки громад Фонду «Партнерство за сильну Україну» Астріт Істрефі.