Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лікарі розповіли про стан постраждалих

Лікарі розповіли про стан постраждалих

Наразі до одної з лікарень Харкова госпіталізовано 12 людей. Усі вони перебувають у різних відділеннях: екстреної (невідкладної) медичної допомоги, травматологічному, хірургічному, нейрохірургічному, офтальмологічному, серцево-судинної хірургії.

Про це розповів в. о. гендиректора лікарні Костянтин.

«До нас було доставлено 16 осіб, з них двоє дітей. Дітям ми надали допомогу і відправили на подальше лікування. Двоє дорослих отримали амбулаторну допомогу і пішли додому. 12 госпіталізованих переважно мають від уламків пошкодження кінцівок, тулуба, обличчя, голови різних ступенів важкості. Серед них наразі маємо троє важких», – зазначив Костянтин.

Зокрема, чоловік отримав пошкодження черевної порожнини, його вже прооперували, також він мав травматичну ампутацію правої кисті. Чоловік перебуває у відділенні реанімації. 

«У молодої жінки були пошкодження променевої артерії, вона прооперована і перебуває в судинному відділенні. Жінка 1946 року народження має значні пошкодження голови і обличчя, перебуває у відділенні екстреної (невідкладної) допомоги», – прокоментував в. о. гендиректора лікарні.