Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Трьом громадам Харківської області передали мікроавтобуси з Саксонії

Трьом громадам Харківської області передали мікроавтобуси з Саксонії

В межах регіональної співпраці між Харківщиною та Саксонією на потреби постраждалих та деокупованих громад області вдалося отримати 3 мікроавтобуси Ford Transit.

Мікроавтобуси розраховані на 17 місць для пасажирів. Їх використовуватимуть для забезпечення перевезень внутрішньо переміщених осіб і жителів Вільхуватської, Золочівської та Куп’янської територіальних громад області. 

«Щиро дякуємо Уряду Саксонії за допомогу та увагу до нашого регіону. Внаслідок активних бойових дій автопарк цих громад було пошкоджено або зруйновано вщент. Тому ця допомога є вкрай важливою для життєдіяльності населених пунктів», - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Крім того, в межах співпраці Уряд Саксонії передав 11 електрогенераторів для забезпечення сталої роботи життєво важливих об'єктів інфраструктури, таких як лікарні та теплоцентралі в найбільш постраждалих населених пунктах регіону. Незабаром їх мають доправити на Харківщину.

«Міжнародна співпраця – важлива складова у відновленні деокупованих та постраждалих територій Харківської області. Спільними зусиллями системно проводимо цю роботу», - зазначив народний депутат України Олексій Красов.