Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дворічанська громада отримала обладнання для стоматологічного кабінету

Дворічанська громада отримала обладнання для стоматологічного кабінету

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, робота з забезпечення медзакладів на постраждалих та деокупованих територіях проводиться в посиленому режимі.

Дворічанська селищна громада досі потерпає від обстрілів російських окупантів. З огляду на безпекову ситуацію, отриманий стоматологічний кабінет тимчасово розгорнуть у Шевченковому.  

«Навіть у таких непростих умовах місцева влада забезпечує жителів громади адімістративними, соціальними, медичними послугами.  Дякую за підтримку та допомогу нашим партнерам, із якими працюємо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.  

Техніку та витратні матеріали привезли з Польщі за ініціативи ГО «Зв’язок українців в Польщі» та ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування».   

«Дякуємо нашим польським партнерам та особисто  пану Мирославу Скурці за те, що не втомлюються допомагати нашим постраждалим громадам та вірять у нашу Перемогу», - додала голова правління ГО «Центр розвитку місцевого самоврядування» Діана Баринова.