Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив спортсменів та тренерів Харківщини

Олег Синєгубов відзначив спортсменів та тренерів Харківщини

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов разом з головою облради Тетяною Єгоровою-Луценко та народною депутаткою України Марією Мезенцевою долучилися до заходу «Спортивне сузір’я – 2023 року» і відзначили почесними нагородами спортивну спільноту регіону.

«На першому місці – зберегти спортивні колективи Харківщини, розвивати їх та знаходити шляхи фінансування для покращення матеріально-технічної бази. Завдяки нашим спортсменам на міжнародній арені майорить синьо-жовтий стяг, лунає український гімн. Пишаємося та надалі підтримуємо спортивну спільноту», - зазначив Олег Синєгубов. 

За досягнення високих спортивних результатів, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету Харківської області відзначили 50 осіб. 

«Усім депутатським корпусом працюємо над підтримкою спорту Харківщини. Маємо показати, що наша область, попри наближеність до лінії зіткнення, має потужну спортивну школу. Бажаю усім тренерам та спортсменам наснаги, сил та натхнення на нові звершення», - привітала нагороджених Тетяна Єгорова-Луценко. 

Також спортсмени отримали планшети – додаткові подарунки від народної депутатки України Марії Мезенцевої. 

«Низький вам уклін від усієї нашої команди. Дякую кожному і кожній, хто розвиває спорт області та просуває славу українського спорту по всьому світу», - зазначила Марія Мезенцева. 

З повним списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.