Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов вручив «Спортивну зірку Слобожанщини» найкращим спортсменам Харківщини

Олег Синєгубов вручив «Спортивну зірку Слобожанщини» найкращим спортсменам Харківщини

Підсумки спортивних досягнень за рік обговорили під час звітно-виборчої Асамблеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Харківській області.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов на початку заходу подякував присутнім за те, що зберегли спортивну школу в регіоні та навіть в умовах повномасштабного вторгнення рф демонструють високі результати.

«Щоразу, коли до нас приїздить з візитом Президент України, ми завжди обговорюємо майбутнє відкриття шкіл, відновлення спортивних тренувань і змагань на території Харківської області, відбудову та розвиток матеріально-технічної бази закладів, пошкоджених внаслідок збройної агресії. Звичайно, на першому місці – Перемога. Тому коли під час міжнародних спортивних змагань виконується наш Державний Гімн і піднімається прапор, то це теж безпосередньо складова нашої майбутньої Перемоги», – сказав Олег Синєгубов.

Також начальник ХОВА нагородив спортсменів Харківщини «Спортивною зіркою Слобожанщини», серед яких, зокрема, борець греко-римського стилю Ярослав Фільчаков, заслужений тренер України Світлана Саїдова, харківська важкоатлетка Каміла Конотоп та дзюдоїст Назар Вісков. 

«За шість з половиною років проведення конкурсу «Спортивна зірка Слобожанщини» у нас було 250 лауреатів спортсменів і тренерів. У такий спосіб ми відзначаємо кращих спортсменів з олімпійських видів спорту. Крім того, цього року затверджуємо «Оскар-премію» пам’яті Марії Гороховської, першої Олімпійської чемпіонки з Харківщини», – додав голова Відділення НОК України в Харківській області Віктор Христоєв.