Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 грудня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 грудня

Минулої доби під артилерійськими та мінометними обстрілами російських окупантів опинилися більш як 20 населених пунктів Харківської області.

Зокрема, потерпали від ударів загарбників: Бологівка, Строївка, Кам'янка, Тополі, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Ковалівка, Берестове Куп'янського району.

О 08:18 стався ворожий обстріл села Козача Лопань Харківського району. Інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

О 21:15 в результаті ворожого обстрілу міста Куп'янськ пошкоджено приватні будинки. Поранень зазнав чоловік 1971 року народження. Постраждалого з вибуховою травмою, уламковими пораненнями госпіталізували. Стан – середньої тяжкості.

О 00:30 стався ворожий обстріл села Кіндрашівка Куп'янського району. Пошкоджено будинок. Постраждалих не було.

Внаслідок негоди по області знеструмлено 1794 споживачів. Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання у Близнюківській, Барвінківській, Вовчанській та Куп'янський громадах.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 2,8 га території в Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Куп'янському та Чугуївському районах. Виявили та знешкодили 47 вибухонебезпечних предметів.

«Збройні сили Україні відбили 9 атак ворога біля Синьківки та Петропавлівки Куп'янського району», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.