Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожні служби забезпечують проїзд автошляхами Харківщини

Дорожні служби забезпечують проїзд автошляхами Харківщини

За даними синоптиків, протягом дня очікується різке похолодання, що може призвести до ускладнень руху. Температура повітря коливатиметься від +1 до -7 градусів за Цельсієм.

Минулої доби циклон приніс сніг, мокрий сніг, який перейшов у крижаний дощ. Усі профільні служби працюють у посиленому режимі та продовжують усувати наслідки циклону. За добу в роботі було задіяно 65 одиниць спеціальної техніки для робіт на дорогах місцевого значення. Ще 149 одиниць техніки було залучено до забезпечення проїзду на шляхах державного значення.  

Зокрема, дорожні служби прибрали з проїжджої частини більш як 10 дерев, що повалилися внаслідок утворення ожеледі. Тривають роботи з розчищення автошляхів місцевого та державного значення. Водіїв закликають бути уважними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху. 

Водіям великовагового транспорту, за необхідності, можна скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти за посиланням.

Про ускладнення у русі на місцевих дорогах просимо повідомляти чергового диспетчера за номерами:  
(057) 336-77-00;
(057) 336-79-33.

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду на дорогах державного значення та звернутися по допомогу можна до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області за телефоном цілодобової «гарячої лінії»: +38 095 568 38 77.