Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ворог продовжує руйнувати житлову та критичну інфраструктуру в Куп’янському районі

Ворог продовжує руйнувати житлову та критичну інфраструктуру в Куп’янському районі

В ефірі «Єдиних новин» начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в регіоні.

За його даними за минулу добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 19 населених пунктів Харківщини: у Богодухівському, Харківському, Чугуївському та Куп’янському районах.

«На Куп’янському напрямку ворог постійно веде активні бойові дії з метою захоплення Синьківки, щоб створити для себе умови блокування міста Куп’янськ та населеного пункту Куп’янськ-Вузловий. На цьому напрямку наші воїни відбили 4 атаки – ворог успіху не має», – зазначив Олег Синєгубов.   

При цьому ворожі війська продовжують знищувати критичну та житлову інфраструктуру Куп’янщини, атакуючи населені пункти керованими авіабомбами.

Також Олег Синєгубов нагадав, нещодавно було завершено евакуацію дітей із небезпечних населених пунктів Куп’янського району. Зокрема евакуювали 299 дітей, або майже 500 людей загалом. Усім їм надані помешкання для тимчасового проживання у Харкові. Наразі розглядається можливість примусової евакуації ще з низки населених пунктів – усе буде залежати від військової обстановки.

Нагадаємо, при Харківській ОВА працює цілодобова «гаряча лінія» щодо евакуації – 0-800-33-92-91.