Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців Харківщини запрошують на навчання до бізнес-школи у Стенфорді

Підприємців Харківщини запрошують на навчання до бізнес-школи у Стенфорді

CfE accelerator Українського Католицького Університету спільно зі Stanford Graduate School of Business пропонують взяти участь у навчальній програмі 42-м українським підприємцям малого та середнього бізнесу.

Навчання розпочнеться у лютому 2024 року і триватиме 4 тижні онлайн та 3 тижні офлайн. Дедлайн прийому заявок – 30 грудня 2023 року.

«Програма створена для власників малого та середнього бізнесу, які мають мінімум три роки досвіду ведення підприємницької діяльності та намір масштабування, розвитку інновацій, запуску нових продуктів/послуг, залучення інвестицій, виходу на нові ринки чи інші ідеї зростання», – повідомляють організатори.

Також організатори покривають вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати. Stanford Ignite Ukraine реалізується за підтримки Міністерства економіки України та Українського католицького університету.

Метою Stanford Ignite Ukraine є імплементація отриманого досвіду та втілення амбітних ідей в межах існуючих підприємств в Україні. Опис програми, критерії відбору, реєстраційну форму та інші деталі можна знайти на сайті