Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов з робочим візитом відвідав Золочівську тергромаду

Євген Іванов з робочим візитом відвідав Золочівську тергромаду

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов відвідав селище Золочів та перевірив хід відновлювальних робіт.

Золочівська об’єднана територіальна громада потерпала від масованих обстрілів російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення. Нині в центрі громади тривають відновлювальні роботи об’єктів соціальної сфери. Один із пріоритетних – будинок місцевого управління соцзахисту населення, неподалік якого в квітні 2022 року розірвався ворожий снаряд. 

«В громаді мешкають більш як 5 000 внутрішньо переміщених осіб і попит на якісне надання соціальних послуг дуже високий. Будівельники відремонтували покрівлю, провели внутрішні роботи, утеплили фасад. Залишилося оздобити його і об’єкт зможе повноцінно функціонувати. Роботи планують завершити наприкінці поточного року», - зазначив Євген Іванов. 

Тривають роботи з відновлення місцевого ліцею, будівля якого постраждала від ворожої артилерії. В пошкоджених будівлях навчального закладу замінили вікна та дах. Тривають внутрішні та зовнішні роботи. 

«Дякуючи підтримці начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, наша громада отримала державну субвенцію на відновлення пошкодженого майна», - зазначив голова Золочівської ОТГ Віктор Коваленко. 

Також, в межах візиту, у Золочеві відкрили меморіальний комплекс загиблим жителям громади. У боях з російськими окупантами загинули 44 добровольці з Золочівщини. Родинам полеглих воїнів передали відзнаки, присвоєні посмертно. 

«Маємо пам’ятати про кожного загиблого воїна і дякувати за те, що стримали ворожу навалу, поклавши найцінніше – своє життя. Шануємо їх подвиг, бережімо пам’ять і докладаємо усіх зусиль, аби наближати нашу Перемогу», - підкреслив Євген Іванов.