Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Проаналізували більш як 30 тендерних закупівель», - Олег Синєгубов про роботу групи «Прозорість і підзвітність»

«Проаналізували більш як 30 тендерних закупівель», - Олег Синєгубов про роботу групи «Прозорість і підзвітність»

Про це розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації під час преспідходу в Офіційному медіацентрі.

На початку грудня в Харківській області запрацював чат-бот «Написати Олегу Синєгубову». Функцією скористалися понад 950 людей.

«Усі звернення, що стосуються можливих корупційних проявів будуть проаналізовані та оброблені під час найближчого засідання обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність». Звичайно, що цю роботу проводитимемо за участі правоохоронних органів», - зазначив Олег Синєгубов.

За час роботи обласної робочої групи «Прозорість і підзвітність», проаналізовано більш як 30 тендерних закупівель. Також Олег Синєгубов анонсував проведення форуму в межах реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність».

«Цього місяця плануємо провести форум, до якого ми залучимо більш широке коло правоохоронців. Також мають долучитися представники Національного агентства з питань запобігання корупції. Оскільки  антикорупційна діяльність для нас так само є пріоритетним напрямком роботи», - додав начальник Харківської ОВА.

Нагадуємо, в межах реалізації проєкту «Прозорість і підзвітність» на офіційному сайті Харківської ОВА створили окрему рубрику, де міститься інформація про діяльності робочої групи, використання коштів бюджетів усіх рівнів. Також в розділі є онлайн-форма для звернень громадян про можливі помилки або порушення під час проведення публічних закупівель з урахуванням вимог чинного законодавства України.