Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До інституцій соціального захисту населення Харківщини передали 100 ноутбуків

До інституцій соціального захисту населення Харківщини передали 100 ноутбуків

Допомога надійшла від саб-офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців м. Дніпро.

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська наголосила, що ця техніка дуже потрібна для інституцій соціального захисту населення, які постраждали від військової агресії рф. 

«Дякуємо міжнародним партнерам за допомогу у вигляді цих девайсів. Це покращить надання соціальних послуг для жителів Харківщини. Розвиток соціальних послуг – це один із компонентів проєктів від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова розподілимо 100 ноутбуків відповідно до потреб постраждалих від війни громад», – розповіла Віта Ковальська.

Як зазначив голова саб-офісу УВКБ ООН у м. Дніпро Октавіан Мохореа, наступного року планується відкриття їхнього офісу у Харкові.

«У 2024 році продовжимо співпрацю з Харківщиною. Згідно з нашими програмами Харківська область є пріоритетною в роботі. Звичайно, робимо акцент на підтримці внутрішньо переміщених осіб, зокрема, видаємо постраждалому населенню грошову допомогу. Також значна увага приділяється відновленню житла», – прокоментував Октавіан Мохореа.