Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив волонтерів Харківщини

Олег Синєгубов відзначив волонтерів Харківщини

Начальник Харківської обласної військової адміністрації привітав благодійників із Міжнародним днем волонтера та вручив почесні нагороди.

За патріотизм, високу громадянську свідомість, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного дня волонтера почесними грамотами і подяками начальника Харківської ОВА відзначили 62 волонтерів області. 

«Цей день ще одна нагода подякувати вам за титанічну працю в найскрутніші моменти, за допомогу мирному населенню Харківщини. Волонтери стали потужною рушійною силою, особливо на початку повномасштабного вторгнення, після деокупації області. Продовжуємо спільну активну роботу і сьогодні. За кожне врятоване вами життя величезна подяка і шана», - зазначив Олег Синєгубов. 

«Благодійні організації Харківщини продовжують активну роботу, особливо на деокупованих територіях. За майже 2 роки повномасштабного вторгнення, більшість волонтерських організацій стали потужнішими в продовжують виконувати складні завдання. Дякуємо обласній військовій адміністрації за підтримку та сприяння у нашій діяльності», - зазначив голова Ради волонтерів у Харківській області Олександр Пєлєхов.  

З повним списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.