Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині продовжуються перевірки тендерних закупівель

На Харківщині продовжуються перевірки тендерних закупівель

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

В межах засідання учасники обговорили хід реалізації програми «Прозорість і підзвітність» у Лозівському районі. Там створили аналогічну обласній робочу групу, до якої увійшли представники органів місцевого самоврядування та громадськості, правоохоронці та працівники СБУ. 

«Засідання робочої групи в Лозівському районі відбуваються щотижня, згідно плану, розбирають правомірність актуальних та проведених тендерних закупівель. За результатами проведеної роботи, грубих порушень не виявлено», - зазначив Євген Іванов. 

Крім того, обговорили важливість найшвидшого створення нових офіційних сайтів Лозівської та Куп’янської районних військових адміністрацій. 

«До роботи долучаємо фахівців Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської обласної військової адміністрації. Необхідно не тільки створити офіційні сайти. але й забезпечити їх якісне наповнення», - додала секретар робочої групи «Прозорість і підзвітність» та керівник апарату Харківської ОВА Вікторія Белявцева. 

Також у межах засідання розглянули результати проведених закупівель та укладених договорів Департаментом капітального будівництва Харківської ОВА. 

«В межах діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» були виявлені технічні порушення в проведенні тендеру щодо капітального ремонту багатоквартирного будинку в Руській Лозовій. Цей інцидент не завдав шкоди державі. Щодо відповідальної особи було відкрито дисциплінарне провадження та оголошено догану», - зазначила перша заступниця директора Департаменту капітального будівництва Харківської ОВА Євгенія Іванська.