Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Партнери з USAID допомогли оснастити аудиторії Центру розвитку управлінських кадрів

Партнери з USAID допомогли оснастити аудиторії Центру розвитку управлінських кадрів

За підтримки USAID – Агентства США з міжнародного розвитку було оснащено технікою дві аудиторії Центру розвитку управлінських кадрів ННІ «Інститут державного управління» ХНУ імені В.Н. Каразіна.

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов зауважив, що це дасть змогу покращити якість роботи в онлайн-форматі працівників центру і посадовців. 

«Дякуємо нашим американським партнерам за підтримку сфери розвитку і поглиблення знань державних службовців та представників органів місцевого самоврядування. Продовжуємо реалізовувати спільні проєкти на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», - зазначив під час відкриття Євген Іванов. 

Цьогоріч у Центрі пройшли курси з підвищення кваліфікації майже 3000 посадовців. Навчання державних службовців тривають. 

«Для нас важливо розробляти та реалізовувати нові навчальні програми, аби поглиблювати знання посадовців. Це важливий підхід до створення європейської моделі управління», - зазначила директорка ННІ «Інститут державного управління» ХНУ імені В.Н. Каразіна Людмила Бєлова.