Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області покращили оснащення Пунктів Незламності

У Харківській області покращили оснащення Пунктів Незламності

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 23 листопада під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі.

На сьогодні в Харківській області розгорнуто 933 Пункти Незламності, з яких понад 900 уже працює, решта – в резерві. У минулому сезоні максимальна кількість Пунктів Незламності, що діяли в області, сягала 761.

«Усі Пункти Незламності були проінспектовані профільними службами, органами місцевого самоврядування та відповідними департаментами ХОВА. Уже є резерви палива, продуктів та води, їх забезпечено інтернетом, спальними мішками тощо. Порівняно з минулим роком покращили оснащення Пунктів Незламності, їхня кількість збільшилася. У разі необхідності вони будуть приймати людей», – сказав Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА закликав представників відповідального бізнесу не залишатися осторонь і також облаштовувати Пункти Незламності.

«Щоб пройти цю зиму, треба об’єднуватися і владі, і населенню, і бізнесу. Мобільні оператори готуються до роботи під час можливих аварійних відключень світла. Вони запаслися резервним паливом і джерелами живлення, щоб тримати зв'язок у разі повного знеструмлення», – сказав Олег Синєгубов.