Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розвиток реабілітації обговорили на Всеукраїнській конференції в Києві

Розвиток реабілітації обговорили на Всеукраїнській конференції в Києві

Заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова взяла участь у конференції «Розвиток реабілітації в Україні: діалог про виклики та інновації під час війни», яка відбулася у Києві.

До заходу також долучилися заступниця Керівника Офісу Президента України Юлія Соколовська, Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, голова НСЗУ Наталія Гусак, члени міжнародних благодійних організацій і посольств, а також понад 200 представників закладів охорони здоров'я та органів місцевого самоврядування різних регіонів України.

«Наша система реабілітації має стати найсильнішою в Європі. Це завдання, яке поставив перед нами Президент України. Це наш обов’язок перед Героями, які щодня невтомно захищають нас на фронті, ризикуючи власним життям», – сказав Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.  

Під час зустрічі учасники обговорили сучасний стан, виклики та перспективи розвитку системи реабілітації в Україні в умовах повномасштабної війни. Також підіймалися важливі питання щодо співпраці між урядовими організаціями, закладами охорони здоров'я та міжнародними партнерами у сфері реабілітації.

«Дякую організаторам форуму UNDP Ukraine/ПРООН в Україні за конструктивний полілог із учасниками заходу, обговорення успішних кейсів роботи медзакладів і реабілітаційних команд. Продовжуємо щодня працювати у цьому напрямку на регіональному рівні», – сказала Олена Логвинова.