Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємцям Харківщини розкажуть про особливості експортного фінансування

Підприємцям Харківщини розкажуть про особливості експортного фінансування

Триває серія семінарів, що проводяться в рамках ініціативи щодо надання допомоги підприємствам малого та середнього бізнесу на деокупованих територіях Харківської області у відновленні ділової активності.

Заходи впроваджуються ГО «Асоціація приватних роботодавців» за підтримки #Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

17 листопада з 16:00 до 18:00 буде проведено семінар на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку. Роль доступного фінансування у відновленні та стимулюванні розвитку експортної діяльності бізнесу в Україні».

Під час семінару зокрема розкажуть про можливості передекспортного фінансування та убезпечення торгових операцій від ризиків нерозрахунків по ним для стимулювання експорту в умовах війни.

Щоб отримати адресу проведення події – потрібно зареєструватися за посиланням або написати на нашу пошту asprro@gmail.com чи зателефонувати за номером +38063 232 62 80 – Наталія.

Довідково. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої  конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.