Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадськість Харківщини запрошується до обрання представника в Раду родин загиблих

Громадськість Харківщини запрошується до обрання представника в Раду родин загиблих

Як повідомили в Управлінні у справах ветеранів Харківської обласної військової адміністрації, наразі Мінветеранів затвердили оновлену редакцію Положення про Раду родин загиблих та здійснюються заходи щодо формування її нового складу.

Кандидатури представників для включення до складу Ради подаються до Мінветеранів на підставі рішення зборів (з’їзду) громадських об’єднань, які представляють інтереси членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, яке оформлюється протоколом.

«Кандидатом в представники може бути висунута особа, яка має досвід роботи у сфері соціального захисту членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України або освіту в галузі права», – підкреслюють в  Управлінні у справах ветеранів Харківської ОВА.

Управління готує проведення зборів громадських об’єднань з дотриманням безпекових умов у регіоні, залученням до участі в них представників громадських об’єднань, які мають авторитетність та репутацію серед сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України, а також зможуть забезпечити достойний рівень представлення інтересів Харківської області в Раді родин загиблих.

Представники зазначених громадських об’єднань Харківщини до 19 листопада 2023 року мають зареєструватися для участі в зборах громадських об'єднань, які представляють інтереси членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України за посиланням.