Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив почесними нагородами фахівців Інституту судових експертиз ім. М. С. Бокаріуса

Олег Синєгубов відзначив почесними нагородами фахівців Інституту судових експертиз ім. М. С. Бокаріуса

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов привітав колектив ННЦ «Інститут судових експертиз ім. М. С. Бокаріуса» зі сторіччям створення центру.

За сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм та з нагоди 100-річчя від дня заснування Національного наукового центру почесними грамотами та подяками начальника Харківської ОВА відзначили 7 працівників Центру.

«Національний науковий центр "Інститут судових експертиз імені Миколи Бокаріуса" є однією з найдавніших судово-експертних установ України. Вітаю увесь колектив зі 100-літтям Центру, дякую за вашу професійність та постійне самовдосконалення, попри усі труднощі ви залишаєтеся вірними своєму покликанню. Харківщина завжди з особливою пошаною ставилася до своєї наукової спільноти, тож готові максимально допомагати вам і надалі», - зазначив Олег Синєгубов. 

Нині в ННЦ «Інститут судових експертиз імені Миколи Бокаріуса» проводять експертизи за більш як 70 спеціальностями та сприяють розслідуванню найбільш резонансних справ.

«Кожен день експерти ставлять «шах і мат» злочинцям. Велика кількість працівників нині продовжує роботу і на передовій. Ми вдячні нашим Збройним Силам України, вдячні кожному, хто бере участь у захисті нашої держави та наближає спільну Перемогу», - зазначив директор ННЦ «Інститут судових експертиз ім. М. С. Бокаріуса» Сергій Тюлєнєв. 

З повним списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.