Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські велосипедисти здобули медалі загальноукраїнських змагань

Харківські велосипедисти здобули медалі загальноукраїнських змагань

З 1 по 5 листопада у Львові відбулися Кубок України з велоспорту на треку серед чоловіків та жінок, а також чемпіонат України зі спринтерського омніуму серед юнаків та дівчат.

Під час змагань спортсмени Харківської області здобули 7 золотих, 8 срібних та 2 бронзові медалі.

Найбільшу кількість золотих нагород Кубка України Харківщині приніс Богдан Данильчук. Він посів перші місця у спринті, кейрині та у гіті на 1000 м з місця, а також здобув «золото» у командному спринті разом з Валентином Варгаракиним і Владиславом Денисенко у складі об’єднаної команди з львів’янином Остапом Сулковським.

Також переможцями і призерами Кубка стали:

- Валентин Кабашний – 1-е місце командна гонка переслідування у складі об’єднаної команди разом зі спортсменами з Львівської, Тернопільської областей та Києва, 1-е місце омніум та 2-е місце індивідуальна гонка переслідування.

- Аріна Коротєєва - 1-е місце індивідуальна гонка переслідування, 2-е місце в дисципліні медісон разом з львів’янкою Тетяною Клімченко.

- Софія Ковтун – 2-е місце спринт, 2-е місце кедрин, 2-е місце гіт на 1000 м з місця.

- Єгор Коробов у складі об’єднаної команди разом зі спортсменами з Львівської та Вінницької областей – 2-е місце командний спринт, 3-е місце спринт.

- Владислав Денисенко – 2-е місце кейрин.

- Валентин Варгаракин – 3-е місце кейрин.

В чемпіонаті України зі спринтерського омніуму єдину медаль Харківщині принесла Марина Романенко, яка посіла друге місце в змаганнях серед дівчат.