Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українські ветерани готуються до виступів на міжнародних спортивних змаганнях, які відбудуться в США

Українські ветерани готуються до виступів на міжнародних спортивних змаганнях, які відбудуться в США

Наразі розпочато реєстрацію відбору кандидатів до складу Національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «United States Air Force Trials».

Міністерство у справах ветеранів України відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2023 рік та на запрошення Військово-повітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2) здійснює підготовку українців до участі у цих змаганнях.

Спортивні заходи відбудуться 04-16 березня 2024 року у м. Лас-Вегасі, штат Невада, США.

«З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 1 до 14 грудня проводяться навчально-тренувальний збір та Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials 2024” з адаптивних видів спорту», – повідомили в Міністерстві.

Реєстрація учасників проводиться з 24 жовтня 2023 року по 16 листопада 2023 року (включно) на сайті Міністерства у справах ветеранів України. Для успішної реєстрації необхідно надати відповідні документи на електронну адресу control@mva.gov.ua.

Зокрема, потрібно заповнити мотиваційний лист. Зразки заяв, а також усі подробиці про участь у змаганнях дивіться за посиланням.