Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки роботі залізничників змогли евакуювати тисячі людей у більш безпечні регіони – Олег Синєгубов

Завдяки роботі залізничників змогли евакуювати тисячі людей у більш безпечні регіони – Олег Синєгубов

Начальник ХОВА Олег Синєгубов привітав залізничників з професійним святом, який відбувся напередодні.

До Дня залізничника 14 фахівцям вручили подяки начальника Харківської ОВА. Крім того, директору виконавчому регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» Миколі Уманцю присвоїли звання «Почесний громадянин Харківської області».

«Ті виклики, які перед нами поставила війна, протягом цих двох років ми долали спільно. Перші тижні були найважчими, адже треба було організувати безпечну евакуацію громадян. Завдяки роботі залізничників змогли евакуювати тисячі людей у більш безпечні регіони. Окрім того, працівники залізниці здійснювали доставку гуманітарної допомоги та інших вантажів, зразково виконували свій обов’язок. Дякуємо, що допомагаєте тримати лінію оборони. Лише спільними зусиллями можемо перемогти», – зазначив Олег Синєгубов.

Також до привітання залізничників долучилися керівники обласної та міської ради, Нацполіції в Харківській області та військові.

«Які б труднощі у нас не виникали під час роботи, не чули жодного разу слово «ні» від керівництва області і міста. Дуже приємно бути в такому колективі, адже ми робимо одну справу – працюємо на Перемогу», – прокоментував начальник виробничого підрозділу вокзалу станції Харків-Пасажирський Михайло Макаренко.