Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Захисникам і захисницям Харківщини передали нову партію дронів

Захисникам і захисницям Харківщини передали нову партію дронів

Для військових, які протистоять ворогу на Куп'янському напрямку, передали 15 дронів.

«Вчергове для підрозділів 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка‎ передаємо партію дронів. Продовжуємо підтримувати наших захисників та захисниць, докладаємо максимум зусиль для посилення обороноздатності регіону», – сказав начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Як розповів начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, техніку придбали за кошти місцевого бюджету. 

«Передаємо військовослужбовцям 2 дрони Mavic 3Т, оснащені телевізійними камерами з тепловізійною функцією, та 7 дронів Mavic 3 Pro з підвищеною комплектацією. Вже сьогодні «пташки» відправляємо на лінію фронту, де вони будуть використовуватися за призначенням», – зазначив Андрій Беседін.

Крім цього, від благодійного фонду «Кодайті4Лайф Юкрейн» для підрозділів 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка також передали 6 дронів DJI Mavic 3 та DJI Mavic Pro.

«Дрони допоможуть нашим військовим відстежувати та уражати ворога вздовж лінії фронту. Сподіваємося також, що за допомогою техніки вдасться зберегти життя та здоров'я наших захисників і захисниць. Продовжуємо спільно наближати Перемогу!», – сказав засновник та керівник благодійного фонду Олексій Холоденко.