Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 2 листопада

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 2 листопада

Минулої доби ворог продовжував масовані обстріли Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ с. Зелений Гай Ізюмського району зазнала поранення 61-річна жінка, госпіталізована в стані середньої тяжкості.

У м. Вовчанськ Чугуївського району через обстріли пошкоджено житлові будинки, ветеринарну лабораторію, приміщення агропідприємства.

У с. Устинівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено приватний будинок та с/г техніку, у с. Курилівка - будинок та господарчу споруду.

Також під ударами ворога були м. Куп'янськ, смт Дворічна, с. Кругляківка Куп'янського району, с. Першотравневе, с. Борисівка Харківського району, с. Охрімівка Чугуївського району та інші населені пункти.

В селі Піски-Радьківські Ізюмського району 35-річний місцевий житель на власному подвір'ї наступив на протипіхотну міну "Пелюстка". Госпіталізований з пораненням.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 11 га території та знешкодили 61 вибухонебезпечний предмет.

Ворог не припиняє спроб іти в наступ на Куп’янському напрямку. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки.