Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 1 листопада

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 1 листопада

Сьогодні, близько 8 ранку, ворог обстріляв м. Куп'янськ. Попередньо, без постраждалих. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вчора ввечері, близько 23:30, ворог вдарив керованою авіабомбою по с. Подоли Куп'янського району, пошкоджено 2 приватних будинки. Без постраждалих.

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів, з використанням авіації та іншого озброєння масовано обстрілював цивільне населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

У с. Петропавлівка Куп'янського району обстрілами пошкоджено житловий будинок. Загинув чоловік близько 50 років. Зазнала поранення та була госпіталізована жінка 52 років.

У м. Вовчанськ Чугуївського району ворожими обстрілами пошкоджено 4 приватні будинки та будівлі комунального підприємства з благоустрою. 

У с. Чернещина Ізюмського району обстрілами пошкоджено 2 приватні будинки та будівлі сільськогосподарського підприємства.

Також під ударами ворога перебували: Куп'янськ-Вузловий, Дворічна, Юрченкове, Уди, Ветеринарне, Курилівка, Кучерівка та інші населені пункти. Усього обстріляно більше 25 населених пунктів області.

У селі Велика Комишуваха Ізюмського району близько 13:00 на невідомому вибуховому пристрої у власному дворі підірвався чоловік 60 років. Госпіталізований з пораненням.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили майже 16,8  га території та знешкодили 127 вибухонебезпечних предметів.

«На Куп’янському напрямку тривають запеклі бої. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки», – зазначив Олег Синєгубов.