Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині продовжують відновлювати інфраструктуру після ворожих обстрілів

На Харківщині продовжують відновлювати інфраструктуру після ворожих обстрілів

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова його заступник Михайло Харнам здійснив робочу поїздку в постраждалі від російської агресії громади.

В Ізюмі Михайло Харнам оглянув, як проходять ремонтні роботи в багатоквартирних будинках та в Центральній міській лікарні Піщанської Богоматері.

«Нині в будинках приводиться до ладу покрівля, міняються побиті вікна та облицьовуються фасади. А в ізюмському медзакладі закінчені демонтажні роботи блоку, який було зруйновано повністю. Готується фундаментна основа під будівництво зовсім нової частини приміщення», – прокоментував Михайло Харнам.

Також заступник начальника ХОВА відвідав об'єкти відновлення в Чугуєві. Зокрема, в місцевому ліцеї вже завершено демонтаж одного з корпусів і тривають роботи з реконструкції іншого. На місці зруйнованої частини приміщення планується більш просторий корпус, ніж був раніше, зі спортивним і актовим залами та бомбосховищем.

«Окрім того, тривають роботи з заміни ділянки головного водоводу Чугуєва. Це дасть змогу суттєво покращити якість водозабезпечення, зменшить кількість поривів. Наразі наближається до завершення перший пуск, другий має бути завершеним до кінця поточного року. Водогін забезпечує водою понад 27 тисяч громадян», – наголосив Михайло Харнам.