Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 26 жовтня

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 26 жовтня

Минулої доби ворог обстрілював прифронтові та прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вчора, близько 20:00 внаслідок обстрілу с. Подоли Куп'янського району, зруйновано приватний житловий будинок, ще 3 будинки пошкоджено. Зазнала поранення та була госпіталізована жінка 83 років. Стан – середньої тяжкості.

У с. Огірцеве Чугуївського району обстрілами пошкоджено житловий будинок, сталася пожежа.

Крім того, під вогнем окупантів перебували Охримівка, Кругле, Бударки Чугуївського району та Першотравневе, Кіндрашівка, Іванівка, Кислівка, Піщане, Берестове Куп'янського району.

Близько 16:50 в полі біля села Яремівка Ізюмського району, на протипіхотній міні типу «Пелюстка» підірвався 57-річний чоловік. Загинув на місці.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 12 га території та знешкодили 301 вибухонебезпечний предмет.

«На Куп’янському напрямку тривають активні бої. За добу ЗСУ відбили 13 атак ворога в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівка. Ворог успіху не має, зазнає втрат», – зазначив Олег Синєгубов.