Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському районі продовжують відбудовувати житло, заклади медицини і освіти

У Харківському районі продовжують відбудовувати житло, заклади медицини і освіти

Цьогоріч у Дергачах за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету планують відновити 17 будинків.

Процес відбудови житлового фонду та соціальних об'єктів у Дергачівській громаді перебуває на контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, зазначив його заступник Михайло Харнам. 

«У місті Дергачі триває відбудова житлових будинків на вулицях Центральній та 23 серпня. Зовнішні роботи вже добігають кінця, фахівці підрядних організацій проводять утеплення фасадів, там, де це потрібно, замінюють вибиті вікна й двері, облаштовують під'їзди та підвальні приміщення», – розповів Михайло Харнам.

Відновлення всіх 17 житлових будинків у місті планують завершити до грудня. Після цього розпочнеться облаштування прилеглої території.

Крім цього, на території Харківського району цьогоріч планують відновити 3 багатоквартирних будинки у Руській Лозовій, а також по одному – в Докучаєвському та Рогані. Крім того в районі вже тривають відновлювальні роботи на 5 об’єктах охорони здоров’я двох закладах освіти.