Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 24 жовтня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 24 жовтня

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Застосовували артилерію, міномети та авіацію.

Напередодні ввечері, близько 22:45, ворог обстріляв, попередньо з РСЗВ, селище Борова Ізюмського району. Пошкоджено 2-поверховий житловий будинок, зазнали поранення 4 людей. В стані середньої тяжкості госпіталізовані жінка 42 років, жінка 68 років та чоловік 65 років. 67-річний чоловік госпіталізований у важкому стані.

Зокрема, під вогнем ворога перебували Козача Лопань Харківського району, Плетенівка та Бударки Чугуївського району, Дворічна, Синьківка та Іванівка Куп'янського району. Під авіаударами були райони Синьківки та Петропавлівки.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили 15,9 га території. Виявили та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

«На Куп'янському напрямку наші захисники відбили 5 атак ворога в районі Іванівки. Просування у росіян немає», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.