Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Американський штат Юта планує допомагати постраждалим громадам Харківської області

Американський штат Юта планує допомагати постраждалим громадам Харківської області

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов провів онлайн-зустріч з представниками штату Юта, США, та обговорив перспективи подальшої співпраці.

Також у зустрічі взяли участь очільники Куп’янської, Чугуївської міських та Печенізької селищної військових адміністрацій. Під час засідання підіймали питання укладання меморандумів про співпрацю з американськими містами.

«Щиро дякуємо за допомогу, яку надає нашій країні американський Уряд та народ. Задля посилення дружніх відносин та співпраці шукаємо міста, які могли б встановити побратимські відносини із постраждалими населеними пунктами Харківщини і мали змогу двостороннього розвитку», - зазначив Євген Іванов.

Основні напрямки - спільний розвиток освіти, підприємництва та відновлення пошкоджених і деокупованих населених пунктів Харківщини.

«Ми розуміємо, якої великої шкоди зазнали ваші міста внаслідок збройної агресії. Тому ми готові допомагати вам у відбудові житлового фонду, підприємств, а головне - у поверненні мирного життя», - зазначила мер міста Вайн'ярд штату Юта Джулія Фулмер.