Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти в постраждалих громадах Харківщини отримують зимові речі від ЮНІСЕФ

Діти в постраждалих громадах Харківщини отримують зимові речі від ЮНІСЕФ

Як повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, цього тижня набори теплого одягу і взуття для дітей доставили в Ізюмську громаду.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) продовжує надавати допомогу громадам Харківської області в межах гуманітарної підтримки для людей, які постраждали від війни.

«Ми вдячні ЮНІСЕФ за те, що в цей складний час маємо постійну підтримку сімей Харківської області. Зокрема, за сприяння Фонду дітям нашої області раніше вже видали ноутбуки для навчання, у школи надійшли освітні набори, а зараз родини, які найбільше цього потребують, отримують теплі дитячі речі на зиму», – зазначила Віта Ковальська.

До кінця року ЮНІСЕФ передасть 20 тисяч наборів теплого одягу для дітей віком від 2 до 14 років із багатодітних родин та сімей, які змушені були тікати від війни або, які проживають в громадах, що найбільше постраждали від конфлікту чи розташовані поблизу лінії зіткнення у Харківській області. Програма фінансується USAID's Bureau for Humanitarian Assistance та реалізується за підтримки ГО «Мирне небо Харкова».

«Ця програма зимової гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ надзвичайно важлива для підтримки сімей по всій країні, особливо на сході, зокрема у місті Ізюм, де війна має найбільший вплив на дітей. Ми дбаємо, щоб діти отримували все необхідне, залишалися у теплі та здоровими протягом холодних зимових місяців», – прокоментував керівник польового офісу ЮНІСЕФ Кенан Маді.