Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОВА стартують тренінги в межах реалізації проєкту «Прозорість та підзвітність»

У Харківській ОВА стартують тренінги в межах реалізації проєкту «Прозорість та підзвітність»

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

Під час засідання обговорили організаційні питання та хід реалізації проєкту «Прозорість та підзвітність». В межах програми від завтра стартує перший тренінг з протидії корупції - для фахівців Департаменту агропромислового розвитку та апарату Харківської ОВА.

«Основні теми – забезпечення доброчесності для держслужбовців, в тому числі декларування та участь у роботі групи «Прозорість та підзвітність» шляхом надання інформації щодо тендерних закупівель. У подальшому такі тренінги для державних службовців проводитимуться щотижня», - зазначив Євген Іванов.

Крім того, триває підготовка до укладання меморандумів про співпрацю між Харківською обласною військовою адміністрацією та дирекцією системи YouControl.

«Представники YouControl надали свої пропозиції. Юридичним департаментом вони опрацьовані і надіслані у відповідь наші пропозиції. Обговорюємо наповненість меморандуму та готуємось до його укладання», - додала керівник апарату Харківської ОВА Вікторія Белявцева.