Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівників харчової галузі області відзначено почесними нагородами

Працівників харчової галузі області відзначено почесними нагородами

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов привітав із професійним святом фахівців харчової промисловості регіону.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток харчової, переробної промисловості та з нагоди Дня працівників харчової промисловості подяками начальника Харківської ОВА відзначили 12 фахівців.

«Ми всі добре розуміємо, що харчова безпека – це стратегічне питання для нашого регіону, для нашої країни. Ваша робота життєво необхідна для функціонування нашого регіону, для життєзабезпечення наших громадян. Робота наших підприємств під час війни є прикладом для інших регіонів України», - зазначив Євген Іванов.

Нині на Харківщині працюють більш як 300 підприємств харчової промисловості.

«Навіть на початку повномасштабного вторгнення підприємства харчової галузі не переставали працювати. Під обстрілами людям доправляли хліб та продукти харчування. Під час воєнного стану – це титанічна робота та прояв великої відваги», - сказала генеральна директорка Харківської бісквітної фабрики, Герой України Алла Коваленко.

З повним списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.