Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 жовтня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 жовтня

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Вчора близько 11:50 ворог завдав удару, попередньо ракетою «Іскандер» по місту Харків. Зафіксовано влучання на території цивільного підприємства. Дістала осколкове поранення жінка 67 років. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Внаслідок артилерійського обстрілу міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено багатоквартирний будинок. Обійшлося без постраждалих.

Через мінометний обстріл села Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 2-поверховий багатоквартирний будинок, та 2 приватні будинки. Постраждалих не було.

У селі Липці Харківського району обстрілом з РСЗВ пошкоджено автомобіль.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більше 14 га території. Виявили та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

«Тривають бої на Куп'янському напрямку. За минулу добу наші військові відбили 15 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки та Кислівки. Окупанти несуть відчутні втрати в живій силі і техніці», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.