Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У громадах Харківщини починається опалювальний сезон

У громадах Харківщини починається опалювальний сезон

Як повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, станом на зараз по області запущено 21 котельню – це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону.

«Котельні вже запрацювали в Богодухівській, Валківській, Близнюківській, Лозівській і Нововодолазькій громадах. Також запустили котельню, яка працює на альтернативних видах палива, у Вовчанській громаді. Уже опалюється 9 закладів охорони здоров’я (5,5%), підключено 69 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (0,9%)», - повідомив Олег Синєгубов.

Загалом, згідно з інформацією районних військових адміністрацій, в області заплановано до включення 536 котелень, 164 заклади охорони здоров’я, 287 закладів дошкільної освіти, 256 закладів загальної середньої освіти та 7561 житловий будинок з централізованим теплопостачанням.

Нагадаємо, опалення у будинках жителі Харківщини отримують за середньодобової температури нижче +8 градусів. Рішення про початок опалювального періоду приймають органи місцевого самоврядування (військові адміністрації населених пунктів).