Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов доручив забезпечити всі Пункти Незламності в регіоні швидкісним інтернет-зв'язком

Олег Синєгубов доручив забезпечити всі Пункти Незламності в регіоні швидкісним інтернет-зв'язком

На цьому начальник Харківської ОВА наголосив у ході апаратної наради 17 жовтня.

«Маємо прискорити роботу з облаштування всіх Пунктів Незламності в регіоні та підготувати їх до осінньо-зимового періоду. Особливо це стосується деокупованих території нашої області. Звертаюся до відповідних служб, очільників районних військових адміністрацій, представників відповідального бізнесу: всі Пункти Незламності мають бути забезпечені оптоволоконним підключенням до мережі інтернет або станціями Starlink», – сказав Олег Синєгубов.

Станом на сьогодні на території Харківської області розгорнуто 916 Пунктів Незламності, з них 459 – військовими адміністраціями всіх рівнів та органами місцевого самоврядування; 63 – підрозділами ГУ ДСНС у Харківській області; 12 – на базі залізничних вокзалів; 382 – на базі об'єктів рітейлу та відповідального бізнесу. За словами  директора Департаменту цивільного захисту ХОВА Івана Сокола також в готовності до відкриття перебуває 11 мобільних Пунктів Незламності.

«З розгорнутих Пунктів Незламності наразі в цілодобовому режимі працює 154, ще 762 – за графіками, визначеними Комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В разі аварійного відключення електропостачання або опалення більш ніж на 3 години всі Пункти Незламності будуть переведені у цілодобовий режим роботи», – зазначив Іван Сокол.

Всі Пункти Незламності забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву.