Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 17 жовтня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 17 жовтня

Впродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Внаслідок артилерійського обстрілу міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено будівлю ветеринарної лікарні та гараж.

У селі Підлиман Ізюмського району обстрілом з РСЗВ пошкоджено будинок.

Крім того, минулої доби ворог обстрілював Уди Богодухівського району, Ветеренарне та Нескучне Харківського району, Гатище Чугуївського району, Дворічну та Кам'янку Куп'янського району та інші населені пункти.

В місті Ізюм близько 11:50 чоловік 72 років наступив на вибухонебезпечний предмет. Госпіталізований з пораненням в стані середньої тяжкості.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. Впродовж минулої доби піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більш як 10 га території. Виявили та знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети.

«На Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. Минулої доби наші захисники відбили не менше 15 атак в районах Синьківки та Іванівки. Ворог несе втрати та не має просування», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.