Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщину з робочим візитом відвідав голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов

Харківщину з робочим візитом відвідав голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов

В межах візиту Олексій Чернишов спільно з начальником Харківської ОВА Олегом Синєгубовим обговорили захист критичної інфраструктури та зустрілися з колективом одного з підприємств профільної галузі.

Попри загрози ворожих ударів роботи з видобування газу на Харківщині ведуться в сталому режимі, аби забезпечувати країну і регіон блакитним паливом безперебійно.

«Розуміємо всі ризики нового опалювального сезону та маємо чіткій план дій. Робимо усе можливе кожен на своєму місці, аби мешканці Харківщини цієї зими мали теплі оселі», - зазначив Олег Синєгубов.

Окрему увагу під час візиту приділили підготовці Харківської області до опалювального сезону. Регіон готовий до осінньо-зимового періоду на 100%.

«Готовність Харківської області потребує особливої уваги. Область готувалась до цієї зими протягом попереднього року. Є максимальна підготовка, яку можна було досягти. Працювали громади, працювали керівники громад. Обласна військова адміністрація була постійно долучена. З боку газорозподільних мереж, з боку Групи Нафтогаз є відповідна підготовка до реагування в таких випадках», - зазначив Олексій Чернишов.