Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школярі з Харківщини стали переможцями Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків «Я маю право на життя»

Школярі з Харківщини стали переможцями Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків «Я маю право на життя»

Підбиття результатів конкурсу та нагородження призерів відбулося в Українському державному університеті ім. М. Драгоманова.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс тривав продовж травня - червня поточного року за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Усього в конкурсі взяло участь понад 1 700  учасників з усіх регіонів України. Журі конкурсу визначило 100 переможців та призерів.

Серед переможців і четверо жителів Харківщини. Так, у номінації «Есе» 2 місце посіла учениця Русько-Лозівської ЗОШ I-III ступенів Дергачівської громади Харківського району Софія Бошкова, а 3 місце – учень цієї ж школи Дмитро Квартнік. У номінації «Малюнки» 3 місце посіли учениця Харківської  ЗОШ I-III ступенів №126 Катерина Карпалюк та учень КЗ «Солоницівський ліцей №2» Дергачівської громади Харківського району Богдан Морозов.  

«Захід став важливим кроком у спрямуванні уваги на проблеми дітей та молоді, які постраждали від російської повномасштабної збройної агресії проти України, і сприяє розвитку демократичних цінностей та прав людини в нашій країні», – відзначили організатори.  

Із повним переліком переможців конкурсу можна ознайомитися тут.