Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Українці можуть скористатися безкоштовними евакуаційними рейсами до Польщі

Українці можуть скористатися безкоштовними евакуаційними рейсами до Польщі

Евакуаційними заходами займається громадська організація «Маріупольська асоціація жінок «Берегиня».

«У Польщі є можливість тимчасового безкоштовного розміщення у місті Бельсько-Бяла. Потім ви можете залишатись на території Польщі або ж самостійно планувати свій маршрут далі у країни ЄС. Попередньо рейс планується на листопад 2023 року», - повідомили організатори евакуаційних рейсів.

Також додатково плануються евакуаційні рейси по території України із Запорізької та Дніпропетровської областей. ГО «Маріупольська асоціація жінок «Берегиня» допомагає евакуювати жінок, дітей та літніх людей, які проживають в містах, де ведуться активні бойові дії, з тимчасово окупованих територій, які перемістилися до підконтрольної території України та прифронтових територій. Початковий пункт евакуаційних рейсів - місто Запоріжжя.

Жителі Харківської області можуть долучитися до евакуаційних заходів у разі готовності самостійно дістатися до пунктів відправлення в інших областях.

Отримати відповіді на запитання та записатись на безкоштовні евакуаційні рейси як до Польщі, так і по території України можна за телефонами:

+38 068 348 42 25 (понеділок-п’ятниця з 10:00 до 17:00);

+380 66 673 83 27 (вівторок-субота з 10:00 до 17:00).