Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Постраждалим внаслідок ударів по Харкову та Грозі продовжують надавати медичну допомогу

Постраждалим внаслідок ударів по Харкову та Грозі продовжують надавати медичну допомогу

У лікарні розповіли про стан потерпілих, які були госпіталізовані після ворожого удару по центральній частині Харкова 6 жовтня та теракту по селу Гроза Куп'янського району 5 жовтня.

Внаслідок ранкового удару по Харкову 30 людей дістали поранень, 13 з них звернулися до медзакладів, решта отримали допомогу на місці і від шпиталізації відмовились.

«Травми усіх госпіталізованих внаслідок ранкового удару оцінюються як легкі. Це осколкові поранення тулуба, голови та верхніх і нижніх кінцівок. Одна з постраждалих відмовилася від подальшої госпіталізації та була відпущена додому. Ще двоє - це мати з 11-місячною дитиною - відправлені до іншої медичної установи. Всім пацієнтам надається кваліфікована медична допомога», - розповів медичний директор однієї з лікарень Харкова Руслан Врагов.

Дві людини загинули - хлопчик 10 років і 67-річна жінка.

В медзакладах залишаються постраждалі внаслідок вчорашнього удару по селу Гроза Куп’янського району. Загалом було госпіталізовано 6 людей. За даними медиків, стан потерпілих середній та важкий.

«В усіх пацієнтів мінно-вибухові травми, осколкові поранення верхніх та нижніх кінцівок, черевної порожнини. Одна жінка перебуває у вкрай важкому стані, вона підключена до апарату ШВЛ, має множинні поранення кінцівок, грудної клітини та голови», - додав медичний директор.

Нагадаємо, внаслідок ворожого удару по селу Гроза Куп’янського району загинули 52 людини. В регіоні оголошено триденну жалобу.